Skip to main content

Tupolev


A. Special Aviation


Tu-214OS (click to enlarge)
(1) Transit flights along international routes according to published standards and recommendations of ICAO, as well as air traffic control instructions, Treaty participating countries procedures and guidelines for flights safety; (2) Observation flights according to the plan of the «Open Skies» Treaty missions. For these flights, route and flight profile must meet the requirements of flight safety according to standards and recommendations of ICAO, considering national flight rules;  (3) Demonstration flights and flights for data collection during preparation for certification of the carrier aircraft and during certification of the carrier aircraft. 

 
Tu-214CP (click to enlarge)

Tu-214СР (Radio relay aircraft) is designed for retranslation of telephone and document communication channels and transportation of avant-garde teams. (1) Providing of communications with objects, equipped with user stations of mobile radio system; (2) Extension of operating range of ground communication facilities, communicating with large moving objects; (3) Engagement as a ground communication facility that retranslates channels via SATCOM; (4) Providing of communications during transportation of avant-garde team; (5) Transportation of avant-garde teams for carrying out field operations.  


Tu-214PU (click to enlarge)


Airborne control center Tu-214ПУ (СУС) is designed for setting up telephone, telecode and document communication channels, provided for communicants and also for comfortable conditions for work and relaxation of passengers and flight crew during the whole flight. (1) Providing communication channels for communicants of airborne control centers





B.

 

Comments

Popular posts from this blog

Cara Memasang Dan Mengatur Posisi Parabola

Banyak alamat yang bisa dijadikan referensi untuk mencari daftar satelit yang bisa diterima, contohnya adalah: Lyngsat-satcodxdishpointer. Trik berikut ini adalah cara yang paling mudah untuk mendapatkan channel dari semua satelit yang bisa diterima di daerah anda. Tidak perlu repot lagi browsing internet mencari data transponder stasiun TV tertentu. Setelah pemasangan parabola selesai dilakukan (anggap saja posisi parabolanya sudah tepat) tahap selanjutnya adalah mencari satelit yang bisa diterima. Lelah mencari informasi melalui internet, akhirnya cara berikut ini yang saya lakukan…dijamin semua satelit bisa terlacak.. Tergantung jenis LNB yang dipakai, jika jenis C, Ku, dan C + sekat digabung dalam satu parabola, pasti lebih seru lagi pencariannya. Buat daftar satelit, jangan kasih nama dulu (seperti Telkom, JCSat dll). Anggap saja kita tidak tahu nama2 satelit tsb. Tandai masing – masing satelit dengan angka dari 1, 2 sampai 20.

Cara Membuat Banner Animasi Bergerak untuk Iklan di Blog

Assalamualaikum Sobat blogger..., alhamdulillah saya masih di beri kesempatan buat poting artikel lagi nih..., oiya kali ini saya akan mengajarkan tutorial Panduan Blogger tentang Cara Membuat dan Memasang Kotak Iklan Di Blog , mungkin posting saya ini dapat bermanfaat untuk anda yang ingin memasang iklan di blog untuk menunjang kegiatan berbisnis sambil nge blog, tapi saya kali ini gak bikin banner sembarangan lho, kali ini saya akan mengajarkan membuat banner animasi seperti gambar diatas yaaa..,nah bagi anda yang kepingin..., langsung aja dah mulai!

Cara Merubah Arus AC Menjadi DC

hmmm, Cara merubah arus AC menjadi DC?, susah gak yaaa?. hahaha kali ini saya memposting tentang cara merubah arus ac menjadi Dc,sekalian ngisi waktu luang nganggur gara-gara habis Ujian Nasioal, daripada main game, mending memposting sesuatu yang bermanfaat #wese. emmm ngomong-ngomong gampang kok gan, asalkan ada niat dan telaten. kan daripada beli alat untuk converter nya di toko yang mahal itu, mbendingan mbuat aja sendiri. iya kan? yaudah langsung aja, tapi sebelumnya baca dulu tentang perbedaan arus AC dengan DC dibawah ini...